nattsudd music awards

Om man har för mycket tid över på jobbet (vilket man får om man låter kollegor och praktikanter göra ens jobb, och istället gör viktigare saker, som att surfa internet runt på 80 minuter, eller utse vilka låtar med tillhörande musikvideos som är bäst i världen)

Så… uppdelat i olika kategorier så är vinnarna som följer:

I kategorin: ”YOLO” så har vi 30 Seconds To Mars med låten ”Closer To The Edge”

 

Vi går raskt vidare med kategorin ”Make love not war”. Klockren vinnare blir Paramore med ”Now”. Go Hayley! Mänskligheten är inte dömd än. Kramar löser allt! ;)

 

Vinnare nummer 3 i kategorin ”Softa låtar som innerhåller fluffiga lövhögar” blir… Alison ”Goldfrapp” (Ja, hon heter faktiskt så) med sitt mästerverk ”A&E”.

 

Nästa låt ökar tempot lite och vinner kategorin ”Happy songs”: Ellie Goulding med ”Goodness Gracious”. Blir du inte glad av den så föreslår jag starkare psykofarmaka.

 

Låt nummer 5 vinner kategorin ”A love story”. Taylor Swift levererar en underbar video och en text som är svår att motstå. Men är det ett lyckligt slut eller inte?

 

Sista låten som vinner ”nattsudd music awards” hamnar i kategorin ”Förvirrade låtar med mycket neon” och är.. Kyla La Grange – ”Cut Your Teeth”. Den går helt enkelt inte att få nog av. Även om texten är svårare att förstå sig på än logiken med religion.

 

Enjoy! Tack för mig.

Annonser

5 thoughts on “nattsudd music awards

    • Frodas var väl att ta i? ;) Jag är inte vidare aktiv på det stora internetet. Men lite då och då iaf. Ha en trevlig vår och sommar du med!

      • Hahahaha..du vet att det är en omöjlighet! Värre och värre dag för dag..jag gjorde också ett uppehåll på några månader fast av andra anledningar. Men ja, efter 20 är man ju off. ;)
        Nu ska jag fortsätta försöka få legot på normala platser i huset. *krypa på golvet och svära* ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s