Snöröjarfetisch

Idag är det typ halv storm, massa minusgrader och snön virvlar runt och gör livet allmänt miserabelt om man vill vara utomhus. Då alla andra normala människor håller sig inomhus, då tar våra grannar tag i sin favorithobby: SNÖSKOTTNING!

Jag vet inte om den familjen skottar snö i tid och otid p.g.a. de har tvångstankar för att bli insnöade, eller de bara har nån konstig fetisch för snöskottning, normalt är det fan inte! Inte nog med att de bara skottar sin egna uppfart, de fortsätter med att skotta åt väl utvalda grannar med (förstår inte varför VI inte ingår i denna service). Visst, det är väl snällt att de hjälper ett par pensionärer att skotta uppfarten klockan åtta på morgonen (i full snöstorm), men… nej. Bara nej. Låt plogbilen göra sitt jobb istället och gå in och gör nåt vettigare i värmen, typ ät frukost eller glo på tv!

Själv tänker jag inte sätta min fot utomhus idag om det absolut inte behövs! Och med det menar jag att det krävs ett kärnvapenkrig för att jag skall ge mig ut.

*edit*

Det roliga med detta är att ca 45 minuter efter att grannen tillbringat en timme åt sitt skottande, kom plogbilen och skottade allt en gång till. Som vanligt. Förlåt, men jag kan inte låta bli att finna det underhållande. ;)

Annonser

2 thoughts on “Snöröjarfetisch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s