Eftermiddagen i ord

Sommaren börjar lida mot sitt slut, och där en del redan börjar känna panikångesten krypa fram inför vintern, där väljer jag att hålla kvar vid de sista sensommardagarna istället. Sen är det bara att se fram emot allt trevligt som vintern för med sig. Ingen mening att gå och deppa över lite kyla väl?
Själv tycker jag det är rätt mysigt att krypa ner under en filt i TV-soffan med ett glas whisky eller något. Sen är det bara att njuta av en bra film medan nysnön faller utanför knutarna. Men det är ju ett bra tag tills dess, så låt oss fokusera på nuet! ;)

Idag har iaf varit en sån där varm och skön dag, och det känns skönt att vara pappaledig i 2 veckor nu, när minstingen skall skolas in på dagis.
Han verkar trivas som fisken i vattnet där, och det blev inga sura miner när jag lämnade honom ensam på dagis efter andra dagen! :)

Eftersom ungarna bara är på dagis på förmiddagarna tog vi en liten utflykt i naturen på eftermiddagen, och passade på att njuta av vädret. Bilderna från förra inlägget är från den rundan. Sen hann vi med att köra lite RC och klippa gräsmattan innan det var dags för kvällsmat… En soft dag, med andra ord.

Vad har du gjort idag?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s