Det här med att förtjäna lite lugn och ro…

När man jobbat 12 timmar natt och dessutom plågas med en enveten hosta som försöker få ens lungor att lämna kroppen, och sen kommer hem klockan halv sju på morgonen. Då kan man ju tänka att man förtjänar lite lugn och ro. Typ.

Problemet är att sängen då kanske är upptagen av lite blandat löst folk (läs: familjen), så då är det ju inte så lätt att somna, utan man får vänta tills de vaknar och lämnar lite plats att ligga på. Då vill man ju helst sova i typ 100 år, eller tills förkylningen har gett upp och flytt landet, eller iaf tills man är lite utvilad och slipper hosta konstant.

Då är det inte så roligt att vakna sisådär klockan tio eller elva på förmiddagen av att familjen håller låda och skriker och har sig. Då är det nog lätt att man suckar och drar kudden över huvudet och gör sitt bästa för att inte få ett nervsammanbrott.

Sen är det kanske inte så där rättvist att när man väl sovit några få timmar till och bestämmer sig för att ge upp det där med sömn och äta frukost och ta en dusch för att komma igång med dagen, somnar hela familjen och lämnar undertecknad till sitt eget öde.

Hallå liksom. Kunde ni inte gjort det där innan?

Annonser

4 thoughts on “Det här med att förtjäna lite lugn och ro…

  1. verkar som att vi har liknande sömnproblem…dock är det katten som beter sig som en bebis. VARJE dag före kl 6 på morgonen börjar hon skrika/hoppa på oss för att nån ska gå upp o ge henne mat eller whatever hon nu vill…börjar bli aningen sleten. Tur för våra familjemedlemmar att de är söta iaf så vi inte lackar helt!

    • När jag hade Oliver så vaknade jag av att han rev ner en blomkruka mitt i natten, fast i övrigt var han rätt lugn. :) Du får väl dressera kattskrället? haha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s