Internet-o-holics

Rätt ofta undrar jag hur en del folk orkar och har tid med att sitta på internet dagarna i ända och uppdatera sin twitter, facebook eller sin blogg.

Det är ju inte precis något bestående de gör. Eller? Lägger in massa spam om förmodligen massa ointressanta saker bara för att boosta sitt ego och få lite uppmärksamhet från omvärlden.

Men hur är det att leva med en sådan person? Som ständigt är beroende av att ha en koppling till internet. Som ständigt måste hålla sig uppdaterad och uppdatera via de olika sociala medierna vi har. Kan ju tänka mig hur irriterande det är för deras familjer när de ständigt måste springa iväg till datorn för att skicka ett inlägg en gång i halvtimmen. Eller ständigt plockar fram sin smartphone för att uppdatera status, istället för att lägga sin energi på det som betyder något. Den närmaste omvärlden, d.v.s. familj och vänner.

Att de bara orkar. Att de bara hinner.

Fast det är kanske tur att det finns såna människor. Vem skulle annars underhållt mig på morgonen när jag sitter och äter frukost och slöläser flummiga tweets via min iPhone?

Kan dock inte låta bli att tycka lite synd om de som tvingas leva tillsammans med dessa internetberoende männikorna.

Annonser

5 thoughts on “Internet-o-holics

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s