Funderingar…

Inte för att låta negativ eller så…

Men är inte världen på väg att gå under egentligen? Kanske inte imorgon eller nästa vecka. Eller nästa år. Men sakta, sakta ändå…

Krig, mord, misshandel, våldtäkter, förtryck och andra grymheter runt om i världen är kanske inget nytt, men det är ändå många droppar i den stora bägaren som sakta håller på att rinna över. Sen häller vi i lite kärnkraftsolyckor, hål i ozonlagret, farliga utsläpp och naturkatastrofer i bägaren, och blandar det med en stor skopa rasism, nazism och homofobi t.ex… Hat som föder mer hat. Som inte detta vore nog så gör talibaner och terrorister och diverse andra extremister sitt bästa för att sprida rädsla och hat.

En nedåtgående spiral av misär. Frågan är hur stor den där bägaren är egentligen? När är den full?

På toppen av all skit som händer runt om i världen så kan vi strössla på lite (o)viktigheter som att världen håller på att kollapsa under ett berg av skräpmat, skräptv och skräpmusik. Sånt som en gång i tiden höll hög klass. För var dag som går så blir utbudet av vad mänskligheten sondmatas med bara sämre och sämre. Och vi blir mer och mer irriterade. Klagomål är en del av vardagen.

Finns det någon som protesterar? Eller accepterar man bara läget och säger ”Men det är ju så här det är, live with it”.

Om alla hade bojkottat all skitmusik, all skittv och allt annat som vi egentligen klarar oss utan så kanske någon hade börjat tänka om. Gör om, gör rätt. Men nu är det inte så.

Mänskligheten. Vi gräver vår egen grav.

Jag får väl passa på att leva så mycket det går innan det är för sent. Sköta mig själv och ignorera alla idioter som förstör.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s