Saker vi verkligen behöver för att klara av vardagen år 2010

Hittade följande artikel i morgonblaskorna på nätet:

”Klockan som skvallrar om hur morgonsur du är”

”Varför vänta på att vakna till för att uppdatera Facebook? Nu kan du uppdatera din status i samma sekund som väckarklockan ringer.

Med appen We Wake U uppdateras din status samtidigt som du stänger av alarmet. Dina vänner får då veta när du vaknar, hur många gånger du snoozat och vilket humör du är på.  – När du trycker på stoppknappen kan du samtidigt scrolla ner och säga hur ditt morgonhumör är. Det skapar diskussionsunderlag, säger appens upphovsman Hassan Yosef.

Du kan också välja om du vill bli väckt av en vän kvinnoröst, en amerikansk sergeant eller kändisar som Erik & Mackan eller Katrin Zytomierska.”

Och appens upphovsman kommenterar nyttan med denna app: ”Det skapar diskussionsunderlag”.

Öh. Va???? Diskussion för vad? Huruvida meningslöst spam är bra eller inte? Nej sånt här frambringar bara en fråga i min värld:

Är folk helt dumma i huvet? Är det så här lågt vår livsstandard har sjunkit, att det första man ska göra på morgonen är att tala om för omvärlden, via Facebook, vilket humör man är på? Ursäkta min irritation här, men finns det verkligen inte bättre saker att fokusera på än sånt här jäkla tramseri?

Hade man lagt skatt på varje spammeddelande som cirkulerar på internet så hade den globala världskrisen varit löst i ett nafs. Men nu är det inte det. Tänk på det, innan ni ens överväger att ladda ner en sån här skit-app till era telefoner.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s