Virtuellt krig på internet

I vanlig ordning när man loggar in på jobbet på morgonen så går man igenom de få bloggar på nätet som är värda att besökas. Fast idag möts man av en virtuell smutskastning mellan två bloggare… Bloggfrossa (länkad här till höger) och någon bimbo som kallar sig för ”Spiderchick” (jag tänker inte länka till den sidan för jag försöker minimera chansen till den eventuella hjärnskada man kan ådra sig när man möts av det totalt meningslösa och slentriala innehållet).

Det roliga i kråksvängen var alla hatkommentarer som Spiderchicks fjortisanhängare hade postat på Bloggfrossas blogg. :) — ”Fy vad du är taskig, bla bla bla” and so on. Rätt underhållande att läsa de kommentarerna iaf.
Det märks att de inte ens bemödat sig att läsa igenom inlägget noggrant, som ”Mike” skrev efter att han roat sig med att rensa bort meningslösa bloggar ur sina favoriter i webbläsaren. Eller så förstår de inte ironi när den är som bäst. Jaja, så det kan gå när man yttrar sig offentligt. Internet är en farlig plats. Man kan snacka skit om varandra utan att veta om det och skapa HAT! hihi.

Bäst att hålla denna bloggen hemligt så man inte råkar dissa någon psykopat som tar åt sig och skall hämnas. ;)

*update*

Råkade trilla in på bloggen ”Sagan om Ingen” som ej heller kunde låta bli att kommentera denna händelse. Kan bara hålla med där helt och fullt.

Ps. Jag tycker det är ok att säga att någon annans bebis är ful. Men då får man ta konsekvenserna med! ;)

Annonser

2 thoughts on “Virtuellt krig på internet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s