Den bistra verkligheten…?

Igår skulle jag vara duktig och lägga mig tidigt så jag slapp vara trött på jobbet. Det lät rätt bra i teorin. Kvart över nio var kvällens film Machete avklarad. Gillar man inte Robert Rodrigues-filmer alá Planet Terror så ska man nog inte ge sig i kast med såna här filmer. Jag tyckte dock den var rätt underhållande. Sambon delade inte min uppfattning lika mycket (hon somnade).
Filmen hade nog klarat sig utan Steven Seagal som badguy iaf. Han och bröderna Baldwin toppar nog min lista över usla skådisar genom tiderna. Jean-Claude Van Damme får även han vara med på top-3-worst-actors-ever-listan… ;)

Men tillbaka till verkligheten. Sömn är bra. Då orkar man vara alert på jobbet när man kryper in där klockan tio i sex på morgonen.

Mina planer med att somna snabbt och lätt grusades dock av en släng av magknip. Jag försökte lösa det problemet genom ett standardförfarande. Vi behöver inte gå in på detaljer där. Sen var det bara att göra ett nytt försök att sova. Gick mindre bra även det. En okänd skogshuggare hade beslutat sig för att såga lite timmerstockar ca 30 cm från mitt huvud, vilket hindrade mig från att sväva över till drömmarnas rike. Efter någon halvtimme gav jag upp och satte mig vid datorn istället.

Efter två rundor WoW hade klockan passerat elva. Då är det lätt att man kan frambringa lite ångest när klockan är inställd att ringa klockan tio i fem, men jag lyckades ignorera den tanken ganska bra.

Dags att sova då tycker man ju. Men nej då.. Då var jag hungrig istället. Macka och juice botade dock den åkomman. Sen gick det bättre att sova. Den där skogshuggaren hade dessutom beslutat sig för att ta en paus med sågandet.

Idag är det iaf måndag, Och jag är ändå relativt pigg (än så länge). Sådetså! :)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s